Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vélemény a Jack Danielsrol?

Vélemény a Jack Danielsrol?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:58
 1/5 lisadm97 válasza:
nagyon drága és nagyon funom
2013. márc. 29. 21:00
 2/5 anonim válasza:
Ha szereted igyad, én meg iszom házi gyümölcspálinkát az egészségedre.:)) A viccet félretéve Én nem szeretem...
2013. márc. 29. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Túlárazott középszar. Arányaiban csak kicsivel többet kellene beruházni, hogy fényévekkel jobb single malt whiskyt ihass.
2013. márc. 29. 23:28
 4/5 Phoney ***** válasza:

Ennyi pénzért az egyik legrosszabb amerikai whisky. Ennyi környékén a Four Roses, Jim Beam Rye, Jim Beam Choice jobb nála. A Jim Beam Black, Maker's Mark alig több pénzért sokkal jobb. Az Evan Williams 7 éves meg egy szinten van vele, pedig egy ezressel olcsóbb.

Kb. 3600-4000 környékén lenne reális.

2013. márc. 30. 06:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, bár szerintem azért van csak annyi lelkes fogyasztója, mert nagy a reklámja, meg a Coca-cola forgalmazza, és talán a legismertebb Amerikai Whisky, mert amiket előttem írtak, azok nem annyira ismert márkák, mondjuk a Jim Beam az, de arról is valószínűleg elsőre az igen csak szar fehér címkés ugrana be az embernek. Szerintem jó a Jack Daniel's ha akciós valahol, és kb. 4000-4500Ft-ért megkapod a 0.7-est akkor talán megéri, de tényleg lehet hogy sokkal jobbak is vannak ennyi pénzért. Csak ugye ha te Jack Daniel's-t iszol, akkor te milyen király vagy, mert az drága Whisky, és mindenki tudja hogy az egy drága whisky. Ha meg egy ismeretlenebb márkát veszel, akkor meg bár jobb mint a Jack, de az emberek nagy része azt hiszi, hogy valami noname olcsó szart iszol, mert ők csak a Jack-et, a Jim-et, a Johnnie-t, a Balit, Meg a Jamesont ismerik, mert legnagyobb helyet ezek foglalják a Tesco meg spar polcain, és ezek a nagy divatmárkák.
2013. márc. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!