Első,mindem whiskey-nek ugyan olyan az ize? Hol élsz Te?
Valóban a Chivas Regal a legjobb,szerintem is! De az nagyon drága.
A Jack teljesen megéri,nagyon finom.
Tessék kipróbálni ;)
Az ízét a mainstream italok iránti elvárásokkal elvárásokkal összhangban lőtték be. Ennek megfelelően, semmi karakterességet nem várhatunk tőle. Az ilyen italoknál fontos, hogy az íze ne ébresszen különösebb érzelmeket a laikus fogyasztóban, mert az megosztaná a célközönséget és ez semmiképpen nem hatna pozitívan az eladásokra. Az átlag fölé éppen belőtt ára a prémiumérzetet kívánja megalapozni, hiszen a laikus fogyasztói szemlélet szerint, a drágább jobb. Ez a kicsivel az átlag föle belőtt ár, remek marketingfogás.
Azonban ha kizárjuk a marketing által bennünk támasztott érzelmeket, rá kell jöjjünk, hogy egy meglehetősen jellegtelen itallal van dolgunk. Ez első körben nem is lenne nagy hiba, hiszen akár azt is mondhatnánk hogy, ez a szűrt íz a márka jellegzetessége. Azonban, a sajnos nem csak nyomokban fellelhető mellékíz, számomra megbocsájthatatlan. Ha már egy átlag felé árazott termékről beszélünk, akkor az a minimum hogy ilyen hibákkal ne bírjon.
Alapvetően nem beszélhetünk egy kirívóan rossz italról, mint például a piros Johnnie Walker, azonban azt kell mondjam, hogy az árát semmiképp nem éri meg. A reális értékét én 3000-3500 forint körülire tenném.
Ha azt mondod Jack Daniels, azt mondom Gentleman Jack.
Ha azt mondod 6ezer alatt, azt mondom Jameson.
Ezek minden szempontból jobban megérik.
Körülbelül ennyi a véleményem a JD-ről.
a chivas tényleg teljesen más, az íze jobb mint a jack-é de drágább is .
De a jack is finom de általában én kólával iszom szval tökmindegy. Ennyivel már vehetnél egy üveg Jim-et is tök ugyanaz mint a Jack :)
Nagyon megéri,olyan kellemes édeskés karamellás az íze,ugyanakkor érzed a tömény szeszt is.
Nekem olyasmi,mint egy gyógyszer,vagy gyógyital a szó nemes értelmében.Abban a kategóriában a legdrágább,de a legjobb,nem vagy másnapos,csak "fáradt",de nem fáj a fejed,nem émelyegsz. Szóval megéri az árát.
Ha esetleg olcsóbbat,de jót akarsz,akkor a Kárpátia barack pálinkát tudom javasolni,az is rohadt jó és szintén nem vagy másnapos tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!