Rakenroll kérdése:
2007-es Mészáros pincészet kadarkát megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Sok jót hallottam az évjáratról, de nem tudom a kadarka kibír-e 5-6 évet palackban2013. jan. 31. 20:10
1/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést 2009-ben kellett volna feltenni:) ne igyál 6 éves kadarkát, már szinte biztos, hogy szétesett.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, ha valami hiperes polcról van akkor szinte biztos hogy vége, esetleg valami vinotékából még ki lehetne fogni egy jót, ha jól volt tárolva. Ahogy az előző írta a kadarka 1-2 évre van csak a csúcson, ilyen korú borból komolyabbat éri már csak megvenni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat én is így gondolom. Csak belsőket szoktam levenni a polcról mert a neonfény...hát. Amúgy mára tervezek venni valami kis apróságot. Sajnos vinotéka nincs csak kisteszkó. Aranymetszés cabernet, Gróf Butler, ezeket nézegettem. Vörös szárazban utaznék és fogadok konstruktív tanácsokat
2013. febr. 1. 06:16
4/4 anonim válasza:
Gróf Buttlert mindenképpen ajánlom, remek borokat készítenek, lehet nem a legolcsóbb, de melléfogni tuti nem fogsz. A Bikavér 2006 W szerintem a maga nevében jó választás, 3 ezer forintot bőven megér.
Sry a kései válasszal, ha valamelyik fajta kimondottan érdekel, akkor majd írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!