Ki tud jól piát keverni?
Figyelt kérdés
jack daniels whiskyvel szeretnék bebaszni tisztán nem keverve más alkohollal(nem akarok hányni).
De jó lenne valamivel felönteni segítsetek!!!!!
De persze jó íze legyen.. :)
előre is köszi.
2013. jan. 3. 18:54
1/8 anonim válasza:
Ha már felöntöd, az már keverve lesz
2/8 anonim válasza:
A desztillált tevehugyot ajánlom.
4/8 anonim válasza:
A Jack már megüti azt a szintet, amit nem ajánlatos keverni, de ha feltétlenül ez a célod, akkor kólát bele. Lehet 1:1-es(fele-fele) meg 1:2-es illetve 1:3-as arány is(az első az alkohol mindig)
5/8 anonim válasza:
Múltkor nem volt itthon kóla, de ittam volna valamit. Neten kinéztem egy elég egyszerű koktél receptet: whiskyt és citromlét kell összekeverni 2:1 arányban és cukorszirupot adni hozzá (ami nekem nem volt, így folyékony édesítő lett). Aztán néhány jégkockát bele. Nagyon meglepődtem, hogy mennyire jó lett!
6/8 bumbi02 válasza:
Amit az utolsó írt az a whisky sour. 4cl whisky, 2 cl citromlé, 1 cl cukorszirup, és pár csepp angostura:) (valószínűleg nem lesz otthon angosturád)
Ezt a "szeretnék bebszni"- részt nem értem, no mind1.
Jacket magában jó inni. Maximum mellé kólát kortyolgatni, de nem keverném össze, bárokban se engedem h összekeverjék, ha kólával kérem.
7/8 anonim válasza:
Olcso whiskyt remekul fel lehet dobni 1:2 aranyban citromos fantaval, en tovabb mentem es tettem bele menta szirupot. Megjegyzem fel tarsasag imadta felenek tul extrem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!