Árulnak valahol Magyarországon 0.2l-es vagy 0.35-ös Jack Daniel's old no.7-et?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak ilyen kiszerelések is belőle, de itthon fél literes a legkisebb amivel találkoztam, a fél decis minipalackon kívül. Pedig érdekelnének a kisebb kiszerelések, főleg a 0.2-es. Olyan formájú a képeken mint a 0.2-es Jäger ami jó kis lapos üveg, jó lenne egy olyan, de itthon még nem láttam sehol. Valaki tud olyan helyet ahol már találkozott vele?2013. márc. 17. 16:38
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem pont flaskára gondoltam, hanem rendes 2 decis Jack Danielsre, az első találat pedig egy jó oldal, ahol elég olcsók a piák, de ott sincs 2 vagy 3.5 decis Jack, hanem csak fél decis, a következő méret meg a fél literes. De azt mondod, hogy metroban nézzem meg? Mert én még ott nem láttam a polcon a többi kiszerelés közt, de különösebben nem néztem végig mindent.
2013. márc. 17. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!