Minek nevezhető a borseprőből készült párlat?
Figyelt kérdés
Ki szoktuk főzni a borseprőt valamit a zavarosabb bort évről-évre. Minek nevezhető ez a párlat? Mert gondolom pálinkának nem mert az gyümölcsből készül. Ált. 3-4 liter 55 fokos alkohol jön le belőle, "ágyaspálinkának" szoktam elhasználni mert semmilyen íze sincsen, így bármihez jó.2013. márc. 5. 21:06
1/3 anonim válasza:
Seprőpálinkának hívják..:)
Ezt találtam róla :
illetve írd be a google-ba, egy csomó linket találsz, abban biztosan lesz, ami a segítségedre lehet! :)
2/3 Phoney válasza:
Seprőpárlat. Ez a hivatalos neve.
Pálinkának csak régen hívták, amikor még minden égetett szesz „pálinka” volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 7. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!