A limonádé nevezhető még cukrosan is egészségesnek?
Figyelt kérdés
Napi 2,5-3 liter limonádét le szoktam küldeni gyengén,sok cukorral.Amikor kiszámolom hogy mennyi cukrot ettem csak a limonádéból.Így egészséges ez?Hagyjam abba amíg még le bírok állni róla?2009. okt. 2. 16:17
1/4 anonim válasza:
Annyira cukrosan már nem. A limonádéban a citrom a hasznos, nem a cukor. Próbáld meg lényegesen kevesebb cukorral. Az üdítő hatása is jobban érvényesül.
2/4 anonim válasza:
hát a cö vitamin nem lesz kevesebb a cukortól
3/4 anonim válasza:
hát a c vitamin ugyan az, de a cukor az ha sok az sok...
próbáld ki kevesebb citromlével, és cukor nélkül esetleg édesítővel!
4/4 anonim válasza:
A C vitamin tartalma tényleg marad, de kérlek, ha egészségről beszélünk (és nem fogyókúráról, amit sokan diétaként értelmeznek, ahelyett, hogy egészséges életmódot folytatnának életük végéig) akkor ne édesítőt használj, inkább barna cukrot, mézet vagy esetleg stevia-t. Az édesítő ugyanis NEM egészséges, csak fogyókúrás. Ch szegény...
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!