Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Aki mindennap iszik alkoholt,...

Aki mindennap iszik alkoholt, miért teszi?

Figyelt kérdés

Ki milyen indokkal iszik és mit?

Van aki egy-két sört iszik este.

Van aki pohár vörösbor.

Van aki egész nap rá- rátölt felest, ilyesmit.

Szóval miért isztok akik isztok?

Napi stressz levezetés?

A munkakör olyan durva, hogy inni kell utána? Rendőr gyilk. helyszínelő, boncolás stb. nem tudom mik vannak durva melók.

Magánéleti problémák miatt?

Nem a régi már a férj/feleség?

Lazább vagy, felszabadultabb vagy nap közben?

Biztos ezer és egy oka van, de ki miért?

2013. márc. 5. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:

pl mert szereti,

mit pl mások a csokit,szeretik,ezért minden nap eszik is,

2013. márc. 5. 17:44
 2/7 Phoney ***** válasza:
100%
Amikor egy időben (2-3 évig) szinte minden este megittam valamit, egyszerűen jólesett. Az íze is. (A rosszízű italok egyáltalán nem estek jól.) Nem kellett hozzá kimondott indok, és nem is inspirált semmi, hogy ne tegyem. Általában rövidek voltak, sokféle, mert szinte sosem vettem meg többször ugyanazt.
2013. márc. 5. 17:53
 3/7 anonim válasza:
44%
Stressz! Állandóan mindennel cseszegetnek itthon, tanárokkal nem vagyok jóba és depis életet élek 2 éve... Minden nap el megyünk inni a haverokkal, mert boldoggá tesz és elfelejtek mindenkit... EZ tesz boldoggá... ( 15 éves vok)
2013. márc. 5. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem iszom minden nap, de néha 1-2 pohárral szoktam azokból, amiket szeretek:

édes vörös és fehérbor (csak, ha ízlik az adott palack, ha nem, akkor elfőzöm, sok ételbe használok bort)

édes pezsgő, esetleg a gyümölcsös boralapú koktélok

édes likőrök, csoki, kávé, tiramisu, krémlikőr - ezeket csak ritkán.

Egyszerűen azért, mert szeretem, néha jólesik. De ez kb két-három hetente 1-2 alkalom, párommal, vagy ha testvéremékkel összeülünk egy este vacsizni, beszélgetni, társasozni, akkor sógornőmmel megiszogatunk egy üveg édes vörösbort, a fiúk inkább söröznek. Párom egyébként a gyümölcsös koktélokat vagy a gyümölcsös söröket kedveli, néha 1-1 filmhez megiszik egy üveggel/dobozzal, olyankor egy pár kortyot én is iszom belőle, ha épp ízlik az adott ital.

2013. márc. 5. 17:57
 5/7 ivilicious ***** válasza:
én sokszor megiszok napi egy deci bort, de nem mindig,meg hát nem részegségig iszom magam,csak jól esik..
2013. márc. 6. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyósom régebben alkoholista volt, depresszió miatt, a durvább részén már túl van, de most is csak sört iszik, azt mondja, hogy ha bármi mást iszik, az nem oltja a szomját...

Férjem kocsmában dolgozik, szinte bármire tudna példát mondani, hogy ki miért iszik.

2013. márc. 8. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert szeretem :)

Napi stressz levezetés,Lazább,felszabadultabb vagyok és k*rva jól érzem magam.Nem érdekel semmi és nem kell pár óráig az életemmel foglalkoznom elfelejtem a problémákat,gondokat stb...

2013. márc. 30. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!