Aki mindennap iszik alkoholt, miért teszi?
Ki milyen indokkal iszik és mit?
Van aki egy-két sört iszik este.
Van aki pohár vörösbor.
Van aki egész nap rá- rátölt felest, ilyesmit.
Szóval miért isztok akik isztok?
Napi stressz levezetés?
A munkakör olyan durva, hogy inni kell utána? Rendőr gyilk. helyszínelő, boncolás stb. nem tudom mik vannak durva melók.
Magánéleti problémák miatt?
Nem a régi már a férj/feleség?
Lazább vagy, felszabadultabb vagy nap közben?
Biztos ezer és egy oka van, de ki miért?
pl mert szereti,
mit pl mások a csokit,szeretik,ezért minden nap eszik is,
Nem iszom minden nap, de néha 1-2 pohárral szoktam azokból, amiket szeretek:
édes vörös és fehérbor (csak, ha ízlik az adott palack, ha nem, akkor elfőzöm, sok ételbe használok bort)
édes pezsgő, esetleg a gyümölcsös boralapú koktélok
édes likőrök, csoki, kávé, tiramisu, krémlikőr - ezeket csak ritkán.
Egyszerűen azért, mert szeretem, néha jólesik. De ez kb két-három hetente 1-2 alkalom, párommal, vagy ha testvéremékkel összeülünk egy este vacsizni, beszélgetni, társasozni, akkor sógornőmmel megiszogatunk egy üveg édes vörösbort, a fiúk inkább söröznek. Párom egyébként a gyümölcsös koktélokat vagy a gyümölcsös söröket kedveli, néha 1-1 filmhez megiszik egy üveggel/dobozzal, olyankor egy pár kortyot én is iszom belőle, ha épp ízlik az adott ital.
Anyósom régebben alkoholista volt, depresszió miatt, a durvább részén már túl van, de most is csak sört iszik, azt mondja, hogy ha bármi mást iszik, az nem oltja a szomját...
Férjem kocsmában dolgozik, szinte bármire tudna példát mondani, hogy ki miért iszik.
Mert szeretem :)
Napi stressz levezetés,Lazább,felszabadultabb vagyok és k*rva jól érzem magam.Nem érdekel semmi és nem kell pár óráig az életemmel foglalkoznom elfelejtem a problémákat,gondokat stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!