Aki mindennap iszik egy kicsi alkoholt, az alkoholista?
Figyelt kérdés
ugyanis észrevettem, hogy már az utóbbi hónapokban, mindennap iszok. persze, nem sokat, csak egy vagy két pohár bort vagy sört. na de mindennap... és van olyan hétvége, hogy töményet is. nem szoktam berugni, meg nem szoktam több üveg alkoholt meginni, de nem tudom, hogy normális e az, hogy minden este iszok egy vagy két pohárkával. előre is köszi.2011. ápr. 18. 18:44
1/3 anonim válasza:
Egy pohár bor vagy sör még nem probléma. A tömény már inkább.. Akkor van gond, ha a mennyiség fokozatosan emelkedik.
2/3 anonim válasza:
Az az alkoholista, aki folyamatosan tagadja, ám folyton berúgik a piától, mint anyám. És zugiban iszik, mert tudja, hogy rosszat csinál, majd letagadja a másik szemében.Nem tud már mértéket tartani és a vágya az ital után olyan dolgokra készteti,hogy el sem hiszem,hogy az anyám.
3/3 anonim válasza:
Ha most elhatározod, hogy két hétig egy kortyot sem iszol, és szenvedés nélkül ki is bírod, akkor nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!