Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem tudom már meginni...

Miért nem tudom már meginni az alkoholt?

Figyelt kérdés
tegnap bulizni mentünk, és hányingerem volt, ha ránésztem a piára... legyen az vodka vagy fehér rum v koktél, azóta van így amióta szeptemberben nagyon berúgtam és összehánytam mindent a vodkától... leblokkolt a szervezetem?
2013. márc. 3. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Az agyad müve.Nagyon berúgtál,most a tudatod "érzi". :)

Èn így vagyok a vodkával.Régen sokat ittam és csak vodkát.Ma a szagától is rosszul vagyok. :)

2013. márc. 3. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
*ránéztem... bocsi a helyesírási hibáért... elfog múlni? :)
2013. márc. 3. 17:36
 3/5 anonim válasza:
Igyál Unicumot, vagy Jägert.
2013. márc. 3. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem múlt el :-D Egyszer lány létemre nagyon berúgtam, sok pálinkát ittunk. Azóta nagyon utálom, nem bírom meginni. Minden más alkoholból is csak nagyon keveset. De őszintén szólva így nekem nagyon jó, nem akarok még egyszer abba a helyzetbe kerülni.
2013. márc. 3. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak az abszinttól undorodtam meg egyszer úgy jó fél évre mert attól rúgtam be egyszer iszonyatosan, de most már azt is megiszom ha arról van szó. De egyébként gyakori jelenség ez, hogy ha valamitől nagyon berúgsz, akkor undorodsz utána tőle, de én mondjuk csak az abszinttól undorottam utána, más piától nem, és el is múlt.
2013. márc. 4. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!