Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi tömény alkohol kell...

Mennyi tömény alkohol kell egy 8 fős partyba?

Figyelt kérdés
Azaz hány liter, úgy, hogy tuti mindenki kész legyen. A buli kb. 12 órás lesz. Köszi a válaszokat!
2013. febr. 21. 13:39
 1/5 anonim válasza:

Függ sokmindentöl mennyi pénz van...hány évesek.mennyire birják az alkoholt..mit szeretnek..

de ha vesztek 2 üveg abszintot tuti mindenki kész lessz :D

de gondolom ilyen 15-16 évesek bulija lehet igy én ezt ajánlom:

1-2üveg whisky-colával

1-2 üveg vodka

és 1-2 liter házipálinka

de ha megirod hány évesek vagytok akkor jobban tudok segiteni

2013. febr. 21. 14:13
 2/5 anonim válasza:
Azért mondjuk ennél több kell amit elöbb irtam de mégegyszer mondom ird le amiktöl függ
2013. febr. 21. 14:14
 3/5 Syrakusa válasza:

Egy vödörrel legalább............... :-)

Ez sok mindentől függ.Mind a 8 fő iszik-e töményet?Mekkora ivók?Milyen töményre gondolsz stb........

A mi csapatunkba anno 5 - 6 fő (buli előtti bemelegítéshez)elszokot menni kb 1 db literes Jager,1 db 7 dl - es csoki likőr,1 db 7 dl Vodka illetve fejenként 1 ü pezsgő............

Javaslatom. kb 3 - Ü erősebb pia(Jáger,Vodka,Abshint,Porto) meg 3 - 4 lightosabb(likőrök).....sztem annyi elég lesz.......

2013. febr. 21. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha 12 órán át isztok, akkor jó sok lemegy, ha nem vagytok ritka nagy alkeszok, akkor 4-5 liter töménynek elégnek kell lennie. Mármint 40% alkoholtartalmúra gondolok, hs valami jó kis 80%-os Abszintot, vagy Spitz rumot isztok, akkor fele annyi is elég.
2013. febr. 21. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi egy esti pókerhez becsapunk fejenként egy üveg whiskey-t, az elején kólával, utána már csak jéggel. 12 órára több kellene azért
2013. febr. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!