Regebben hetente ittam egy Hellt, most mar minden nap iszok 3-4 mit csinaljak hogy leszokjak rola?
Ez ugynolyn mint a kave ivas,igyal helyette valami mast ne vasarold!!
a tanacsom inkabb zöld teat igyal helyette.
#4: te se voltál még függője valaminek, látszik :)
Mint minden leszokásnál, a folyamatosság a kulcs. Ahogy a dohányosok is a bevitt nikotinmennyiséget csökkentik a tapaszok/rágók terápiás sorrendje szerint, ugyanezt kell tenni ezzel. Még a keménydrogfüggőknél is ugyanezt alkalmazzák a metadon adagolásával, szóval ne vicceljünk már a cold turkey módszerrel...
Volt nekem is egy ~2 éves periódus, amikor ilyen szintent ittam, aztán elhatároztam, hogy változtatok. Kiszámoltam, hogy egy héten összesen mennyit ittam (25 körül), és azt a számot próbáltam úgy tartani, hogy elhatároztam, h ezen a héten csak egyszer veszem meg az összeset, és az X számú lesz. Először 25, aztán ha az ment 20, 15, stb. . Csak hetente nézd meg, hogy nem csábulsz-e el és veszel még újakat, mert akkor kezdheted újra a hetet. Ha mondjuk az adott keret elég neked 2-3 héten át folyamatosan, lehet megint csökkenteni picit. Én kényelmesen csináltam, kb. a csúcstól a minimál (havi 2-4) fogyasztásig úgy 4-5 hónap kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!