Mit csinaljak hogy leszokjak az esti evesrol?
Figyelt kérdés
Alltalaban eleg keson kelek fel, mert este hajnalig dolgozom. Nappal normailsan eszem, nem tul sokat, nem tul keveset, pont annyit amennyit kell. Sajnos munka utan hajnalba pedig mindig ramjon az eves, meg ha nem is vagyok tul ehes is tobbet eszem mint kene. Mit tegyek hogy leszokjak rola?2008. dec. 14. 17:41
1/6 anonim válasza:
Igyál helyette egy bögre meleg kakaót, az elveszi az éhséget anélkül, hogy telepakolnád a gyomrod! Ha túl korán vacsorázom, és későn fekszem, én is megéhezem lefekvés előtt, és mindig kakaót iszom. Eddig nem híztam el tőle, 36 éves vagyok 165 cm és 55 kg. Szóval szerintem ez teljesen ártalmatlan.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi, vegulis igaz, jobb meginni egy pohar kakot mint elkezdeni zabalni. Remelem elveszi az etvagyam. Kiprobalom.
2008. dec. 14. 18:00
3/6 anonim válasza:
A kakaó nem kevés cukorral nem épp megoldás. Miért nem akarsz lefekvés elött enni? Lefekvés elött jó enni. Csak arra kell figyelni,h mit eszel. Ha nem eszel lefekvés elött akkor akár 12 v több órán át is éhezteted a szervezeted ami miatt belassul az anyagcseréd és emiatt a többi étkezéssel bevitt energiákat a tested foggal körömmel magához fog szorítani zsír formájában. Én minden este eszek lefekvés elött nem keveset és mondhatom csak előnyömre válik!
4/6 anonim válasza:
előzőből kimaradt: ha érdekel bővebben írj mailt (személyi edző)
5/6 anonim válasza:
És miket eszel? Énis ilyen problémával küzdök. Haza jövünk melóból és csak zaba meg zaba.
6/6 A kérdező kommentje:
Van hogy csak almat de sokat vagy 5ot is megeszem vagy levest, vagy barmit amit itthon talalok. Probalok odafigyelni, de neha mikor elkezdem nem tudom abbahagyni addig mig nem erzem hogy igazan tele vagyok. te mit eszel este?
2008. dec. 19. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!