Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan kell puncsot főzni?

Hogyan kell puncsot főzni?

Figyelt kérdés
Olyat, amilyent a a karácsonyi vásárokban a bódéárusok főznek.

2012. dec. 25. 11:17
 1/2 anonim válasza:

Eredeti angol puncs recept


Hozzávalók:

2,5 dl édes vörösbor, 2,5 dl édes fehérbor, 1,5 dl rum, 50 dkg cukor, 2 db citrom, 2 db narancs.



Elkészítés:

A gyümölcsöket megmosom, letörülgetem, majd mindkettõnek hajszálvékonyra hámozom a sárga héját. 5 dl vizet a héjakkal felforralok, ezután hozzáöntöm az összes többi alkoholt. Beleszórom a cukrot, és éppen csak forráspontig melegítve, belecsavarom a citrom és a narancs levét is. Jól összekeverve, azonnal tálalom.



VAGY


[link]

2012. dec. 29. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ennek olyan az íze mint a pucs fagylaltnak?
2013. júl. 9. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!