Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miert van ez az almaborommal?...

Miert van ez az almaborommal? Mit rontottam el? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Most csinaltam eloszor almabort, nem vagyok egy borasz, es van vele egy problema: az h sztem nagyon keves benne az alkohol es nagyon edes, sok benne a cukor. Szerintem eleg ideig erleltem, de nem tudomigazan. Mit rontottam el, mit csinaljak jovore maskepp? segitsetek!

2012. dec. 19. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. dec. 19. 22:04
 2/2 mustafa33 ***** válasza:
Ha nagyon édes és kevés az alkohol akkor nincsen rendesen kiforva. Ha nem ectesedett meg, akkor újra kell forratni. tegyél bele kotyogós dugót, vidd melegebb helyre (ne túl melegre) és ha nem indulna be a forrás, esetleg tegyél bele egy kevés borélesztőt (utasítás szerint, tápsóval).
2012. dec. 20. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!