Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen pia a nekem való?

Milyen pia a nekem való?

Figyelt kérdés
szeretek berugva lenni de csak ritkán.arról lenne szó ,hogy nem szeretem az alkohol ízét ha páleszt megkostolom abba a pillanatba jön fel. a sör még csak csak lemegy de nehezen és 1 üvegnél több nem megyle .a pezsgőt is erősnek tartom. mien pia ami magas alkohol tartamú de mégse lehet annyira érezni ?
2009. aug. 20. 23:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

szuperjó érzés beállva lenni. jobb, mintha valami kábszerhez nyúlna.

sokkal oldottabb úgy mindenki. szerintem ezért akar a kérdező is berúgni.

2009. dec. 4. 00:04
 22/27 bumbi02 ***** válasza:
én erre azt tudom mondani hogyha jó a társaság illetve jó a buli fölösleges beállni.. hogyha egy bulit csak beállva lehet élvezni akkor elég szar az a buli..
2009. dec. 4. 10:18
 23/27 A kérdező kommentje:
utolso elötti elötti.te olyan hülye vagy ,hogy kikéne találni téged.ez a kérdésem legalább3000 éves .és képzeld nekem is vannak rossz napjaim és ,hogy kicsapjam a biztosítékot a megőrülés elött erre az alkohol a legjobb nem rendszeresen iszom te degradált.és amíg nem tudod mi az életcélom ne sértegess mert te valószínűleg utcaseprő leszel.
2009. dec. 4. 13:50
 24/27 bumbi02 ***** válasza:

valószinüleg igy látatlanba látod a jövömet... fizetni kell a jóslatért vagy ingyenes volt?:)

idézlek: szeretek berugva lenni.. az ien embereket sose értem, tök mnd1 h ritkán szeretsz vagy gyakran, az a lényeg h azzal a céllal keresni alkoholt hogyha nem is izlik hogy berugj sztem szánalmas.... és még erölteted is ( a sör még csak lemegy de egy üvegnél több nem - ebböl következtetek) szóval mielőtt azt irnád hogy olyan hülye vagyok hogy engem kikéne találni gondolkozz el magadon is.. főleg hogyha a szar napjaidat berugással kezeled... mint ember nekem is vannak szar napjaim...életembe eccer nem voltam részeg...attól még ugyanugy megmaradnak a problémáim csak kb egy éjszakára elfelejtem őket mer nem leszek józan...de aki a piába látja a menedéket a szar napok elől... nah annak inkább jósolok vmi utcaseprő állás félét:) és légyszives szebb hangnemben vitatkozz mert az olyan hangnemben ahogy te vitatkozol sose fogsz vitát nyerni:)

2009. dec. 4. 22:40
 25/27 anonim ***** válasza:

utolsó!

a fiatalok, bulizni vágyók nem azért rúgnak be, mert szar napjuk volt, köze nincs hozzá, hanem az oldott, becsípett állapotot szeretik. neked is ki kéne próbálnod, talán akkor nem írnál ilyeneket.

2009. dec. 4. 23:23
 26/27 bumbi02 ***** válasza:
én az oldott állapotot elérem azzal hogy a haverjaimmal elmegyek egy koncertre. vagy átmegyek hozzájuk együtt szórakozni, hülyéskedni gitározni, focizni.. én ezzel eltudom érni az oldott állapotot...
2009. dec. 5. 18:51
 27/27 A kérdező kommentje:
mindenki máshogy vezeti le a feszültséget valaki drogozik valaki cigizik .valaki tanul ezerrel ,hogy ne legyen utca seprő (hoppá a jóslatod kettétört).és igen azt írtam az elejen ,hogy szeretek berugva lenni ez nem azt jelenti ,hogy rendszert csinálok belőle esetleg szilveszteror szülinapkor.igen bocsánatot kérek a modoromért de hangulat ember vagyok,de a tied se volt finomabb .és egyáltalán nem szánalmas amit csinálok ha ez a legnagyobb bűnöm ,hogy évente 3-4 szer berugok a 21.századba szép eredmény.
2009. dec. 6. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!