Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen pia a nekem való?

Milyen pia a nekem való?

Figyelt kérdés
szeretek berugva lenni de csak ritkán.arról lenne szó ,hogy nem szeretem az alkohol ízét ha páleszt megkostolom abba a pillanatba jön fel. a sör még csak csak lemegy de nehezen és 1 üvegnél több nem megyle .a pezsgőt is erősnek tartom. mien pia ami magas alkohol tartamú de mégse lehet annyira érezni ?
2009. aug. 20. 23:18
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Igyál Berentzen Almát! köbö 16% alkohol, olyan íze és illata van mint az almalének!!
2009. aug. 21. 03:03
 12/27 anonim ***** válasza:
64%
Muszáj a májzsugort siettetni?
2009. aug. 21. 06:28
 13/27 A kérdező kommentje:
nem sietettem:) nem piálok csak szilveszterkor nem akarok majd küszködni :)
2009. aug. 21. 12:09
 14/27 anonim ***** válasza:

Én utálom az alkohol szagát, izét. Ezért ha felmegyek bulizni nem rövidet iszom, hanem mondjuk vodka citromot, vodka narancsot, cherrys őszilét, metaxa kóla, fütyülős barack almalével (nagyon finom). Ettől is belehet rúgni, de nem árt tudni hol a határ =)

Jó bulizást!

2009. aug. 22. 14:07
 15/27 anonim ***** válasza:

Szigeten vödrös koktélt toltunk, csúszott mint az állat, és nagyon beálltunk tőle... És az íze is jó :D

Legkevésbé a Sex On The Beachen éreztem az alkoholt, és a Long Island Ice tea volt a legerősebb, sztem 20% fölötti, és annak is alig volt piaíze.

2009. aug. 23. 18:59
 16/27 anonim válasza:
Az íz megmarad ígyis ugyis szoval ha aztszeretnéd hoyg jól berúgj: Fogj egy szifont rakj vodkát bele mehet rá a patron és gyorsan idd meg erre pedig egy finom fröccs ismételgesd amég állsz. vagy a másik... málnaszörp tequila édespezsgő, ezt rakd egy erős vastag falú pohárba kicsit lögyböld meg hogy a málna kissé feloldódjon de a szénsav megmaradjon majd fogj konyharuhát rakd a kezedbe ezzel fogd meg a poharat a tetején és csapd az asztalra és amikor felhabzik gyorsan idd meg.... BYE
2009. aug. 23. 22:04
 17/27 anonim ***** válasza:
nálam a johnnie walker a nyerő:)
2009. aug. 24. 23:25
 18/27 anonim válasza:
Garrone cherry+ őszilé! NEm érzed rajta hogy pia, viszont 3-4 pohár megárthat! De itt most ne azt hidd hogy hulla részeg leszel,csak jó kedved lesz! Én is ezt ittam addig míg meg nem kóstoltam a jagert! Na annál jobb nem is kell!!!
2009. aug. 26. 19:20
 19/27 anonim válasza:

malibu + ananász, barack vagy szőlő

5/5

2009. aug. 27. 19:09
 20/27 bumbi02 ***** válasza:
lehet h minuszt fogok ezért kapni de hát legyen... elég szánalmas hogy nem szereted a piákat mégis erölteted magadba csak azért hogy berughass.. mi a fészkes fenének akarsz berugni? hogy menő legyél te is? akkor leszel partyface hogyha be vagy rugva? gratulálok életcél a javából...
2009. dec. 3. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!