Milyen bor való forraltbornak? (édes-száraz stb) Egyébként a tablettás borokat is meglehet csinálni forraltbornak? (asztali koccintós, ilyesmik)
Pár évet csipkerózsikáztál, kedves tablettásbozozó.
A boltokban kapható, zárjegyes műanyag palackozású bor nem szükségszerűen rosszabb az üvegpalackosnál. Otthonra, asztali bornak megfelel, forralt bornak is.
Inkább iszom magyar műanyagost, mint chilei vagy ausztrál import bort, aminek az előállításánál megengedett olyan adalék, amit esetleg használva a magyar bort csatornába öntetik.
Ajándékba adni mondjuk snassz, de ha jóra lelsz, borbarátok között nem sértés.
Sze'ntem le légy biztos benne, hogy a csatornába öntetik, ittam már olyan "borokat" boltból, hogy minden naivságom kevés volt, hogy elhigyjem, ez tiszta bor. Azt meg ne is feszegessük, hogy pl. a legolcsóbb aszúkat megcsinálni sem lehetne annyiból, amennyiért adják;)
Ettől persze a chilei stb lehet még rosszabb. Tényleg nem a kanna vagy az üveg dönti el hogy miből van, a legolcsóbb üvegesek sem szoktak jobbak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!