Milyen pia a nekem való?
Ilyen kérdést nehéz megválaszolni.
Egyrészt a piát ne azért igyad hogy berúgjál, ha nem szereted a piákat, de mégis szereted magad jóérezni, koktélozzál..
Én személyszerint az Absinthe nevű alkoholtartalmú italt szeretem, amire mindent lehet mondani csak azt nem hogy "nem lehet annyira érezni", nem tudom ismered-e, ha nem keressél rá :)
A kérdésedre visszatérve talán a Bacardi Kólával, vagy Whiskey&Kóla amiből megihatsz párat úgy hogy nem nagyon érzed az alkoholt, főleg ha hideg.
Én is nagyon ritkán iszom, és sokszor előfordul ilyen probléma. :)
Martini?
De pl vodka bármivel. Vodka semleges ízű.
Vagy koktélozz, de azokkal is vigyázni kell.
Cosmopolitan egyébként ilyen. Kicsit fanyar az áfonyától, de én 2 után már teljesen jól érzem magam. :)
Én is így vagyok egyébként, ha megiszom a töményet, egyből kiráz a hideg. Viszont, az az érdekes, hogy egy jófajta házi pálinkát meg tudok inni. :) Attól semmi bajom nincs. :) Mondjuk, rögtön tartok a másik kezemben egy poharat, vízzel, hogy ha mégsem olyan az íze, mint vártam, leöblíthessem. :)
még mindig a Tequila Gold a nyerő nálam. :)
ezen alig érezni az alkoholt. és az Unicum Next is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!