Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen pia a nekem való?

Milyen pia a nekem való?

Figyelt kérdés
szeretek berugva lenni de csak ritkán.arról lenne szó ,hogy nem szeretem az alkohol ízét ha páleszt megkostolom abba a pillanatba jön fel. a sör még csak csak lemegy de nehezen és 1 üvegnél több nem megyle .a pezsgőt is erősnek tartom. mien pia ami magas alkohol tartamú de mégse lehet annyira érezni ?
2009. aug. 20. 23:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdést nehéz megválaszolni.

Egyrészt a piát ne azért igyad hogy berúgjál, ha nem szereted a piákat, de mégis szereted magad jóérezni, koktélozzál..

Én személyszerint az Absinthe nevű alkoholtartalmú italt szeretem, amire mindent lehet mondani csak azt nem hogy "nem lehet annyira érezni", nem tudom ismered-e, ha nem keressél rá :)

A kérdésedre visszatérve talán a Bacardi Kólával, vagy Whiskey&Kóla amiből megihatsz párat úgy hogy nem nagyon érzed az alkoholt, főleg ha hideg.

2009. aug. 20. 23:26
 2/27 A kérdező kommentje:
a wiszky 30%os nem?:O
2009. aug. 20. 23:29
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
A Whisky olyan 40% körüli, pl a Jack Daniels talán pont annyi.
2009. aug. 20. 23:36
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon ritkán iszom, és sokszor előfordul ilyen probléma. :)

Martini?

De pl vodka bármivel. Vodka semleges ízű.

Vagy koktélozz, de azokkal is vigyázni kell.

Cosmopolitan egyébként ilyen. Kicsit fanyar az áfonyától, de én 2 után már teljesen jól érzem magam. :)

Én is így vagyok egyébként, ha megiszom a töményet, egyből kiráz a hideg. Viszont, az az érdekes, hogy egy jófajta házi pálinkát meg tudok inni. :) Attól semmi bajom nincs. :) Mondjuk, rögtön tartok a másik kezemben egy poharat, vízzel, hogy ha mégsem olyan az íze, mint vártam, leöblíthessem. :)

2009. aug. 20. 23:37
 5/27 A kérdező kommentje:
egyszer 250ml vízbe(egy pohátrbeleüntöttem egy feles vodkának a negyedét és nem bírtam meginni. (csak ,hogy kicsit szemléltessem a dolgokat):D
2009. aug. 20. 23:51
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
szerintem az uzo-nak és az unicumnak nincs alcohol íze.
2009. aug. 20. 23:53
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
A vodkás csaj volnék ismét. :) Próbáld ki 100%-os narancslével. Vagy... Vilmost vilmoskörtelével. Nekem ilyenek bejönnek. :D
2009. aug. 20. 23:55
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

még mindig a Tequila Gold a nyerő nálam. :)

ezen alig érezni az alkoholt. és az Unicum Next is jó.

2009. aug. 21. 00:02
 9/27 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!nem garantálom h mind kirpobálom e párat tuti:) ha vannak még ötletek fogadom:)
2009. aug. 21. 00:05
 10/27 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a pia izét akkor ajánlom a jó koktélokat. Amit én szoktam inni narancsosat abba nem lehet érezni a piát csak a jó izét, mondjuk csak 8,0%-os :D
2009. aug. 21. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!