Mivel keverhető?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy a Jack Daniels mivel szoktátok keverni?

2012. okt. 15. 20:50
 1/5 anonim válasza:

SOHA SEMMIVEL! Esetleg egy-két jégkocka, de nehogy megvárd amíg felolvad!

Bár manapság kólával esetleg szódával szokás inni. De szerintem ez szentségtörés.

2012. okt. 15. 21:39
 2/5 Phoney ***** válasza:
60%
Maga a gyártó ajánlja kólával, gyömbérrel, sprite-tal, almalével (meg még 4-5 többösszetevős keverékben, amit most nem gépelek le), szóval hagyjuk már ezt a szentségtörősdit. Én is magában iszom, de egyáltalán nem akkora király whisky, hogy pokolra juss, ha kevered. Legfeljebb meglepő, hogy a szegény magyar ember azért vesz 5 ezres töményet, hogy aztán bekeverje. Örüljünk, hogy vannak még gazdagok:))
2012. okt. 15. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát tudom, hogy vannak sokkal jobb, és drágább whiskyk, de azért az ilyen ismertebb whiskyk közül amik kb. 5 ezerből kijönnek az egyik legjobb, szerintem a Balentinest, meg a Piros Johnnie-t simán veri, a fehér Jim Beamról nem is beszélve, mert az elég szar, talán a Jamesont nem veri, szóval egy átlag embernek, aki nem burzsuj, és nem költ 10 ezreket whiskyre már egy elég jó whisky. Én ha keverni akarom, akkor valami olcsó kanadai whiskyt veszek, a Jack-et inkább tisztán iszom. Különben meg leginkább kólával, és gyömbérrel szokták inni a whiskyket.
2012. okt. 16. 18:01
 4/5 Phoney ***** válasza:
Nem szükséges tízezrekkel dobálózni, a J.D. áráért bármelyik amerikai whisky van ugyanolyan jó, sőt, gyakran jobb, és még kapni is lehet őket. Ja, hogy 5 ezer körül a J.D. az egyetlen ismert amerikai whisky? Nahát így nem nehéz „legjobbnak” lenni. :P
2012. okt. 16. 19:09
 5/5 anonim válasza:
Red Bull, csak ne igyál sokat belőle!!!
2012. okt. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!