A Sommersby nőies ital?
Figyelt kérdés
#sommerbsy
2012. szept. 30. 14:27
1/10 Phoney válasza:
Nem, a Somersby egy alkoholos ital azoknak, akik semmilyen alkoholt nem szeretnek. Pontosan olyan íze van, mint minden 12%-os almalének. Mondjuk ehhez mérten kicsit röhejes az ára, dehát kereslet-kínálat.
2/10 anonim válasza:
Apple Cider,(almasör) ami Angliában nagyon híres nemtől függetlenül.
Az persze más kérdés, hogy a Somersby alsókategóriás.
Egyszer kipróbáltam és hányingerem volt tőle. 19/f
3/10 anonim válasza:
Igen, az. Semmi köze a ciderhez, csak cukros almalé.
4/10 Phoney válasza:
Hát köze éppen van hozzá. Olyan olcsó almabor, amit négyszeresére cukroznak-vizeznek erjesztés előtt (25% gyüm. tartalom – a dán törvényi minimum), és így már elég ízetlen ahhoz, hogy édesítéssel és aromával aránylag kellemessé tegyék.
Olyan mellesleg nincsen, hogy „almasör”, mert a sört nem az 5% és a buborék teszi... almából almabort lehet erjeszteni, ami hagyományosan pont azért 4-6%-os, mert cukrozás nélkül az almalé csak 4-6%-ig erjed.
5/10 anonim válasza:
Nyilván a gyártástechnológiában követni kell az előírásokat, de én az ízére gondoltam. Nem is hasonlít az igazi ciderekre.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem az Én egyébként szeretem bár nagyon ritkán iszok ilyet. Lehet hogy nem a legjobb minőségű, de én eddig Sommersby-n és Strongbow-on kívül semmilyen más márkájú ciderrel nem találkoztam a boltokban, így hiába nem a legjobb minőség, ezek a legelérhetőbb márkák így az emberek ezeket veszik (többek közt én is). Biztos hogy nem fogok netről rendelni másfajtát, főleg hogy általában csak 6-os pakkokban árulják aztán meg ha nem ízlik a nyakamon marad.
7/10 Phoney válasza:
Netről?? Csak a tescoban van vagy 8 féle. És van köztük vállalható, pl. Westons vagy Kopparberg Naked Apple.
8/10 anonim válasza:
Felénk nincsenek ilyenek, igaz csak kis Tesco van itt lehet hogy emiatt. Sokszor még Sommersby sincsen.
9/10 anonim válasza:
Nem nőies, de röhejes az ára, annyiért már egy fél literes minőségi sört veszek. De különben ha mindenképp Cidert akarsz, és a 2 agyonreklámozott márka közül akarsz választani, akkor bölcs választás a Sommersby, ugyanis a Strongbow Goldnak valami iszonyat szar hányinger mellékíze van, az amúgy sem igazán jó íze mellett.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de bárhova megyek, azt tapasztalom, hogy csak nők isszák.
2012. okt. 20. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!