Az,aki már úgy ébred,hogy az italra vágyik.Jelentkeznek rajta az elvonási tünetek.És a szinten tartás miatt innia kell.Egész nap iszik,reggeltől estig.Ismerek sok ilyet.Nem az,hogy este bevág 5 pálinkát,hanem az hogy reggel 7től este 11 ig folyamatosan iszik 10 sört.
Sok hülye azokat hívják alkoholistának,akik egy héten egyszer hétvégén,a pohár fenekére néznek,szórakoznak.
2012. szept. 22. 15:15
2/8 anonim válasza:
Nekem az már alkoholistának számít, akinek minden nap szüksége van italra. Akár megszokásból meló után bever 1-2-3 üveg sört, mert hogy a "húzós nap után megérdemli".
Pultosként dolgoztam egy kocsmában egy évig. Sok olyan ember járt be napi szinten, akiről nem is gondoltam volna.
2012. szept. 22. 15:34
3/8 anonim válasza:
Talán az, akinél elvonási tünetek jelentkeznek, ha nem ihat.
Nagyon sok alkoholistának van családja, felesége, soknak még állandó munkahelye is.
2012. szept. 22. 15:42
4/8 anonim válasza:
nem nem, nem csak az az alkesz, aki mindig részeg. Sajnos, mivel rokonságban és ismertségi körben is létezik a probléma, közelről is ismerem. Az alkoholista akkor is az, ha éppen nem iszik. A kulcs ott van, hogy képtelen ellenállni neki, ha egyszer elkezdi. Amikor épp két ivászat között van, akkor is sokszor gondol az italra. Az se riasztja el, ha épp a halál szélére táncol a poharazgatással. Valami elhomályosítja az agyát, ami miatt megszűnik az önkontroll. Sajnos, a családomban is van egy, ő minden ünnepségen alkoholmentes sört iszik, mert ha egyszer megízleli az alkoholt, akár egy hónapon át le se áll. Az aki minden nap legurít 3-5 páleszt, mert kell neki, hát jóvan. Az még nem vészes, vagy legalábbis, a gyengébb változata a betegségnek.
2012. szept. 23. 13:25
5/8 anonim válasza:
Alkoholista az, aki ugyanannyit iszik mint mi, csak nem szimpatikus :) Viccet félretéve nekem is volt alkoholista a családban, reggel kezdte a felessel meg napi 2 liter zalagyöngye lement...
2012. szept. 25. 14:06
6/8 anonim válasza:
csak mondom a pultosnak, h aki napi 1 sört v este egy felest leküld az messze nem alkoholista, csak MUNKÁSEMBER...
2012. szept. 25. 19:38
7/8 anonim válasza:
Az nevezhető már alkoholistának, aki ha nem iszik kivánja az italt. Ha reggeltől estig iszik, naponta az már könnyen alkesszé válhat. Aki hetente egyszer kétszer megiszik egy pohár sört, az még nagyon messze jár az alkoholistától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!