Sörözök, ki tart velem? Most citromos radler, de szeretem a kőbányait, a borsodit, a sopronit is, lényegében minden sört. Bort nem.23/L
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 21:17
11/20 anonim válasza:
Vigyázz a meggyborral! Tényleg finom, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy nem veszed észre magad! ;D Egészségedre! (a 21.17-es 26/L)
12/20 anonim válasza:
Beütött a söröcske! :) Megyek aludni! Jó éjt nektek is! 26/L
13/20 anonim válasza:
22:02 igen, ezt hallottam:) de sajna nem volt annyi, rákapott a család, és el is fogyott:)
Nem tudod, hol lehet beszerezni? /A szomszédtól kaptuk:D/
14/20 anonim válasza:
CITROMOS GÖSSER....annál nem kell jobb;)
15/20 anonim válasza:
22:02 vagyok. Nem tudom, hol lehet kapni meggybort. Nekem nagymamám csinált régen ilyet. Szerintem házilag lehet készíteni. Kérdezd meg a szomszédot, hogy csinálta, aztán jövőre, ha érik a meggy, nekiugrotok! :D
16/20 anonim válasza:
A citromos gösser meg az ilyen citromos-gyömölcsos sörök jók-jók,de nem sörök:Dazért legyen már meg az a min 4%V/V,vagy ha kevesseb(alkoholmentes) akkor legyen már sör íze:D
17/20 anonim válasza:
Most bontok egy Miller-t... Télenm ár senki nem sörözik??? :) 26/F
18/20 anonim válasza:
sört igyál ne borsodit!soproni alá ne add!5% alatti az csak tea!
19/20 anonim válasza:
Házi páleszt kortyolgatok. Isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!