Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit egyek sörözés előtt?

Mit egyek sörözés előtt?

Figyelt kérdés
jó pár korsót fel kell hajtanom az este, és nem akarok annyira csúnyán kinézni :)
2012. aug. 31. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok vitamin B meg C, meg olajos étel. Van aki egy kanál olajat iszik ami a hasfalra tapadva gátolja a gyors alkohol felszívódást. Kenyér, tészta, pizza ilyesmi felszívja (egy ideig).

Igyál pár vitamin pezsgőtablettát, de csak a piálás előtt közvetlen.

2012. aug. 31. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért kell???Az ember kényszerből nem iszik soha!Egyél egy jó marha pörköltöt galuskával,friss kenyérrel!!
2012. aug. 31. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az olajos dolgoktol inkabb hanyni fogsz ha sokat iszol ra. Egyel rendes kajat elotte, pialas kozben meg perecet, sajtos tallert, pogacsat, ilyemit szoktak sorkorcsolyanak enni.

Borokhoz meg husokat, sajtokat szoktak enni "kiseronek".

2012. szept. 3. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki,hogy sörözés közben eszel sós mogyorót..,én gy szoktam sörözni,és nem vág annyira fejbe a sör!
2012. szept. 3. 17:29
 5/5 anonim válasza:
Valami jó kis pörköltet! :)
2012. szept. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!