Kökény pálinka készítéséhez mikor érdemes leszedni a kökényt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 22:38
1/5 anonim válasza:
Hát nem éppen pálinkának való! Nem sok a cukortartalma.Mibul lesz alkohol?Szeptemberben érik de ha megcsípi a dér akkor édesebb lesz valamivel
2/5 anonim válasza:
MOst! Én szedtem 100 kilót isteni pálinka van belőle 20 forint egy liter kb!
4/5 anonim válasza:
Mi az hogy nem pálinkának való? Mindenből lehet pálinkát főzni amiben van cukor. Persze ,ha a mennyiséget nézed akkor nem. Nem azt kell nézni ,hanem az ízt ,illatot.Mennyei !!!
5/5 anonim válasza:
Pardon ,a kérdésre válaszolva,amikor megcsípte a dér !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!