Meddig kell erjedni hagyni a szilvát hogy pálinka legyen belőle?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:24
1/4 anonim válasza:
míg meg nem áll a cefre a forrásban
2/4 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom hogy forr-e?
2012. aug. 21. 15:12
3/4 doboszoli válasza:
A zajos erjedés megáll, a cefre leülepszik, a teteje vízszerű lesz. Ez 8-15 napig tart, külső hőmérséklettől, cukortartalomtól függően.
Ekkor MIELŐBB főzni kell!
4/4 anonim válasza:
Cukrot remélem nem tettetek bele, nem szabad.
Ja, és ajánlott magoztatni is, úgy jobb íze lesz.
Kóstold meg (csak egy mininyalásnyit), ha édes, még forrjon, ha nem édes, nincs benne már gyümölcscukor, tehát ki lehet főzni. És igen, amit írtak már, akkor minél hamarabb ki kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!