Szerintetek belefér heti féldoboz sör?
Megengedhető heti egy féldoboz sör ( Soproni gyümölcsízesítésű 2%-os)??
Lehet ettől bajom..?
Más alkoholt soha sem fogyasztom még bulikban sem.
17/L
Ha emellett egészségesen étkezel és rendszeresen mozogsz, akkor belefér.
Én sört nem iszok, mert nem szeretem, a finom borokat annál inkább. Néha bizony én is iszok 1-2 pohár bort. Ezen a nyáron picit többször ittam, mint máskor szoktam, de röviditalokat nem szoktam, csak, ha nagyobb alkalom van (pl. nővérem diplomaosztója után ittam). Emellett próbálok egészségesen élni.
Egyébként idén nyáron rákaptam a fröccsre, így általában nem magában iszom a bort, hanem szódával. Ez mondjuk azért jó, mert elvileg minden elfogyasztott pohár ital után kellene inni egy pohár vizet.
Szóval, ha megiszol egy fél doboz sört, és utána iszol még 2-3 deci vizet, azzal segítesz a szervezetednek.
17/L
És mit csinálsz? Hagyod tönkremenni a másik felét? Kidobod?
Mégis mi bajod lehetne tőle? Én mindennap megiszok 1-4 doboz jó hideg sört ebben a melegben, évek óta. Mégcsak be se rúgtam még tőle, kutya bajom..
Másrészt a gyümölcsös az a lájtos ízesített valami. Az üdítő kategória, nem sör.
sör után még hova igyon az ember..? nagyrésze víz. 1-1 baráti sörözés alkalmával óránként járok pisilni.
kérdező, biztosan le fogsz pontozni, de őszintén remélem, hogy ez nem egy komoly kérdés. kb annyit árt a szerveztednek, mintha meginnál 2,5 deci üdítőt. tudom, hogy az alkohol gonosz (fujj, égessük el a pokol tüzén), de ez szerintem túlzás.
Szerintem meg még annyira sem káros mint fél pohár üdítő 250ml 2%-os gyümölcsös sör tartalmaz kemény 5ml tiszta alkoholt ennyit iszol hetente, az évente 260ml, egy nagyobb bulin 5-6 óra alatt elfogyasztok ennyit :D
Ilyen kis mennyiségben még egészséges is, tisztítja a vesét.
most mire mész fél doboz üditővel? 1 a másik felét kiöntöd
ha meg sajnálod magad akkor ne igyál semmit még vizet se
még ha 200éven kersztül iszod se lesz töle bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!