Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Most akkor meddig kell bent...

Most akkor meddig kell bent hagyni a vodkás gumimacit?

Figyelt kérdés

Mert valaki azt mondja,hogy minimum 3 napig,máshol meg csak 1 nap.

De most akkor melyik?:S

2012. aug. 10. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Elég neki 4-5 óra is. Fél nap után elkezdenek a medvék oldódni is ilyen takonyszerű valami lesz belőle, 3 nap után meg főleg.

4-5 óra után még tartják a formájukat viszont addigra már eléggé megszívják magukat, hogy üssenek (mi haribo macikkal dolgoztunk).

2012. aug. 10. 10:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

De itt akkor miért ilyen szép nagy és nem takonyszerű a gumimacik 5 nap után?

[link]

2012. aug. 10. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy a gumimaci fajtája, a kópos hamar szétmegy, a linkelt viszont haribós, ami a legkeményebb.
2012. aug. 10. 15:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Haribósat fogok venni,de annak elég ha egy napig bent van?
2012. aug. 10. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
egyet mondok. az a gumimacis marhaság szr. 16 évesek marhasága. rossz az íze. a vodkát csak tisztán
2012. aug. 10. 17:06
 6/10 A kérdező kommentje:

16 vagyok :D

és amúgy is egyszer minden ki kell próbálni,nem lehet rossz

2012. aug. 10. 17:14
 7/10 mustafa33 ***** válasza:
mondja már meg valaki, miért jó ez?
2012. aug. 11. 00:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Én még nem ettem, de vicces lehet. Nem kell leszólni, ha neki ez tetszik, örüljetek, hogy 16 évesen csak ennyit akar alkoholizálni, és nem azt kérdezi, hogy rúghatna be a legolcsóbban vagy melyik a legkeményebb vodka vagy ilyenek!

16 éves vagy kérdező, kezdésnek bőven elég ennyi, ilyen idősen nem is szabad többet. De amúgy a kérdésedre a választ nem tudom, ilyet még nem csináltam, csak vodkazselét, de az is finom volt.

[link]

2012. aug. 11. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja de ha csinálsz ilyet, víz helyett narancslét használj!! És tegyél hozzá cukrot + mézet ;)
2012. aug. 11. 17:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,ez is nagyon jól néz ki,kifogjuk próbálni!! :D

Köszi még egyszer!

2012. aug. 11. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!