Haverokkal csapnánk egy bulit pár nap múlva. Kellene pár tuti ötlet, hogy miképpen kéne ezt kivitelezni, vannak olyan tapasztalaitok, amit szívesen terjesztenétek? Gondolok itt a z alkoholos gumimacikra, vodkás zselére.
Mi kipróbáltuk a gumicukros vodkás dolgot, nekem nem jött be. Vagy 5-t megettem, de semmit sem érzetem. De azért próbáljátok ki, egyszer megéri:) Mondjuk nekünk összetapadtak a hűtőben állva, szóval vágni kellett:D
Az elkészítése nem nehéz: vodka+ gumicukor egy pohárba, az be a hűtőbe egy éjjelre és kész. Mi így csináltuk:)
haverokkal tavaly nyáron voltunk erre rákattanva: a lidlben van egy inferno chips nevű chips, picit drága, 3-400ft kb. de egy jó adag, szóval v 2x-2,5x akkora adag, mint egy chio chips.
a lényeg az, h bitangul erős, csípős...
haverokkal úgy csináltuk, h ettünk, egy adag chips, kb. bekönnyeztünk, majd kihaltunk tőle úgy csípett, erre ugye letoltunk egy jó doboz sört meg egy felest, az meg ugye alkohol, és kívánod rá a jó olajos chipset, és megint jött a szenvedés, utána meg az ivás, aztán megint és megint :D
lehet nem hangzik túl bíztatónak, de ha szeretitek a csípőset, érdemes kipróbálni
próbáljátok ki az ivós játékokokat is mi imádjuk őket :))
A gumicukrot meg ne a hűtőbe tedd hanem a fagyóba és úgy nem ragad össze :Dszerinten a dinnyét és ezt nem szabad kihagyni xD
SÖR... ha van sör rossz nem lehet a buli:D
Mi szoktunk piramisozni. Ez olyan, hogy van pl egy két literes flakonba boroskóla és az elsőnek kell innia 1 kortyot a másodiknak 2-t .... amíg el nem fogy. Mást nem szoktunk játszani az italokkal, mert nem érdemes másnapra úgyse emlékszünk milyen volt. Meg kell inni oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!