Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valaki próbálta már a vodkás...

Valaki próbálta már a vodkás gumimacit? Esetleg a skittles vodkát? :D

Figyelt kérdés
Szülinapomra csinálnám

2012. júl. 31. 05:32
 1/10 anonim ***** válasza:
ha beakarsz baszarintani, akkor idd tisztán a vodkát. nem értem miért kell begumicukrozni
2012. júl. 31. 05:45
 2/10 A kérdező kommentje:
mert így tetszik,az lenne a kérdésem,hogy valaki próbálta már-e,de kérem csak az írjon aki minimum 2 napig hagyta bent a gumimacit
2012. júl. 31. 05:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség, egy élyszakára is elég. 2 nap alatt ki megy belőle egy csomó alkohol, elcsesztél egy adag vodkát és gumicukrot... Egyébként nagyon finom, ajánlom mindenkinek!

A skittles vodkánál már értelmesebb 2 napig hagyni. Gondolom nem minőségi vodkából akarod amúgy csinálni, akkor meg undorító íze lesz. Minőségiből meg nem éri meg, azt ne jó elrontani cukorral. Legközelebb inkább csinálj 2adag gumicukrot, de ezt a skittlest hagyd... egyáltalán nincs jó íze, nagyon szar, egyetlen előnye hogy jól mutat. megéri?

2012. júl. 31. 09:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Rendben akkor csak gumimacit csinálok :)

De máshol meg azt olvastam,hogy nem jó 1-2 napig hagyni,hanem 3 vagy 5 napig.

2012. júl. 31. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne hagyd benn a macikat olyan sokáig. Mi 5-6 napig áztattuk és összeszotyvadt az egész és zselés lett. Az íze meg elég rossz..:/
2012. júl. 31. 11:47
 6/10 A kérdező kommentje:
értem,köszi :(
2012. júl. 31. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves az aki ilyenekkel foglalkozik ?

Metaxás lego nem kéne ?:D

2012. aug. 1. 06:10
 8/10 A kérdező kommentje:
a 20 éves uncsim is csinált már ilyet,csak úgy megjegyezném :D
2012. aug. 1. 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:
a skittles-es rossz, tapasztalat
2012. aug. 1. 11:52
 10/10 anonim válasza:
Maciból csináld és ne hagyd benn napokig.Szerintem mondjuk nem nagy szám,mi nem csináltunk rendszert belőle.Évekkel ezelőtt próbáltuk ki,még gimis koromban,de egyszer jó poén.
2012. aug. 8. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!