Meggybor készítek de egy kicsit savanykás lett miután kiforrt. Utólagosan tettem bele még felolvasztott cukrot, lehet e bármi baja így? Újra indul e a forrás ilyenkor és befolyásolja e az alkoholtartalmát az utólagos felcukrozás?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 19:55
1/3 anonim válasza:
Ha elrontod legfeljebb kifőzöd pájinkának.:)
2/3 anonim válasza:
Mitől indulna újra a forrás? Ha egyszer kiforrt akkor a mikroorganizmusok elpusztulnak azért tisztul ki a bor.
A cukrot minek kell olvasztani?
3/3 doboszoli válasza:
Meleg helyen újra beindulhat a forrás.
Kálium-szorbát adagolással lehet a cukrot "blokkolni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!