Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a teendő ha a bornál...

Mi a teendő ha a bornál (mustnál) a forrás leállt?

Figyelt kérdés
Szeptemberben szüreteltünk, a forrás megkezdődött de nem forrt le teljesen (leállt a forrás).
2010. nov. 20. 12:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Aggyá hozzá citrom vagy borkősavat (citromlé is jó) a savfok ügyébe, ugyanis enékü 10-11 fokná leáll az eeeejedés.
2010. nov. 20. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!