Mi a teendő ha a bornál (mustnál) a forrás leállt?
Figyelt kérdés
Szeptemberben szüreteltünk, a forrás megkezdődött de nem forrt le teljesen (leállt a forrás).2010. nov. 20. 12:35
1/1 anonim válasza:
Aggyá hozzá citrom vagy borkősavat (citromlé is jó) a savfok ügyébe, ugyanis enékü 10-11 fokná leáll az eeeejedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!