Mennyi a mustnak a kiforrási ideje (azaz hogy bor legyen belőle)? Illetve mi a teendő vele mialatt forr? Gondolok itt cukrozás, egyéb adalékanyagok hozzáadására azaz hogy tényleg jó bor legyen belőle.
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 13:57
1/2 anonim válasza:
Ez egy szakma. Itt nem fogod kitanulni. Egyet viszont mondhatok, Márton napra nov. 11- -én meg lehet kóstolni az uj bort.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem kitanulni szeretném csak néhány alapot illetve jótanácsot megtudni:)
2010. okt. 12. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!