Olyan arckrém ami könnyű és jó enyhén pattanásos bőrre, és nincsenek benne adalékanyagok?
nem jellemző rajtam a sok pattanás,nincsenek hormonális problémáim egyedül menzesz környékén szokott "ragyásabb " lenni az arcom
azt vettem észre hogy a bolti vacak termékek rontanak a helyzeten mert televannak kőolaj származékokkal.használtam már:garnier,loreal,alverde,biovanne,helia d krémet (ez volt talána legjobb),de szinte az össze csalódás volt.
A káros anyagok kétszer jobban szívódnak fel a bőrön mint a tápcsatornában.Keresek egy olyan krémet amibe nincsenek adalékanyagok.
szerintem vmilyen szinten hidratálni kell a bőrt ezért nem szeretném elhagyni a krémezést.kecskeszappant használok tisztításhoz de utána kéne rá vmilyen kenőcs.
-gyógyszert nem akarok szedni ,belülről táplálom magam próbálok napi szitne 2l folyadékot meginni de emellett külsőleg is kellene hidratálni.
nekem az olivaolaj túl fényessé teszi a bőrömet.
gondolkozom valamilyen természetes vajban (finomítatlan! kókusz,kakao,she)mert tudom ezek 100%-ak.
Az általad felsorolt vajak tényleg jók, de szerintem fényessé teszik a bőrt. Én 100% shea vajat használtam és pattanásos is lettem tőle, nappalra semmiképpen nem ajánlanám. Most ahogy jön a nyár, még könnyebb állagú krémre van szükséged, mint télen.
Esetleg próbálkozz patikai kikevert krémmel. Ezek 300Ft-ért már beszerezhetőek. Illatanyag, színezék, tartósítószermentesek. Van könnyebb állagú és zsírosabb hidratáló krémjük is.
Ezen az oldalon is nézelődhetsz:
ha rákattintasz egy krémre, alatta szerepelnek az összetevők, mellette különböző színű "pöttyök". Olyat keress, amiben lehetőleg csak zöld (ezek az összetevők kifejezetten jók a bőrnek) és némi sárga összetevők vannak.
A piros jelzés, a kifejezetten káros anyagokat mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!