Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan arckrém ami könnyű és...

Olyan arckrém ami könnyű és jó enyhén pattanásos bőrre, és nincsenek benne adalékanyagok?

Figyelt kérdés

nem jellemző rajtam a sok pattanás,nincsenek hormonális problémáim egyedül menzesz környékén szokott "ragyásabb " lenni az arcom

azt vettem észre hogy a bolti vacak termékek rontanak a helyzeten mert televannak kőolaj származékokkal.használtam már:garnier,loreal,alverde,biovanne,helia d krémet (ez volt talána legjobb),de szinte az össze csalódás volt.

A káros anyagok kétszer jobban szívódnak fel a bőrön mint a tápcsatornában.Keresek egy olyan krémet amibe nincsenek adalékanyagok.

szerintem vmilyen szinten hidratálni kell a bőrt ezért nem szeretném elhagyni a krémezést.kecskeszappant használok tisztításhoz de utána kéne rá vmilyen kenőcs.

-gyógyszert nem akarok szedni ,belülről táplálom magam próbálok napi szitne 2l folyadékot meginni de emellett külsőleg is kellene hidratálni.

nekem az olivaolaj túl fényessé teszi a bőrömet.

gondolkozom valamilyen természetes vajban (finomítatlan! kókusz,kakao,she)mert tudom ezek 100%-ak.

2011. márc. 30. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a rossmannos Alterrát használom abból is az őszibarackos nappali krémet.A bőröm korpás szeborreás(zsíros) és ez a krém könnyű, gyorsan felszívódik, nem leszel ragacsos utánna mint az Alverdétől.Ez is olyan mint az Alverde tehát ugyanazok vonatkoznak rá(nincs benne paraffin, mesterséges illatanyag stb).De viszont állagra és hatásilag sokkla jobb.Vagy pedig vegyél natur sheavajat és keverd más növényi olajokkal és tegyél bele illóolajokat is.Van egy csomó házi recept itt: [link] és itt [link]
2011. márc. 30. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Az általad felsorolt vajak tényleg jók, de szerintem fényessé teszik a bőrt. Én 100% shea vajat használtam és pattanásos is lettem tőle, nappalra semmiképpen nem ajánlanám. Most ahogy jön a nyár, még könnyebb állagú krémre van szükséged, mint télen.

Esetleg próbálkozz patikai kikevert krémmel. Ezek 300Ft-ért már beszerezhetőek. Illatanyag, színezék, tartósítószermentesek. Van könnyebb állagú és zsírosabb hidratáló krémjük is.

Ezen az oldalon is nézelődhetsz:

ha rákattintasz egy krémre, alatta szerepelnek az összetevők, mellette különböző színű "pöttyök". Olyat keress, amiben lehetőleg csak zöld (ezek az összetevők kifejezetten jók a bőrnek) és némi sárga összetevők vannak.

A piros jelzés, a kifejezetten káros anyagokat mutatja.

[link]

2011. márc. 30. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
ilcsi habkrémjei, Herbline.
2011. márc. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!