Az abszint most tényleg hallucinogén?
A tujon Nem Hallucinogén Anyag.
Annyira elterjedt már ez a baromság, hogy az Absinthe-oldalak* külön emiatt árulnak hallucinogén dudvákat is.
Mert az okos vásárló azzal jön, hogy hallucinálni akar az abszinttól......dehát azt pont nem lehet.
* Mivel a fehérürmös absinthe már egy jó ideje ismét legális!
2 oka lehet a "legendának":
- egyes súlyos (abszintos) Alkoholistáknál hallucinációkat figyeltek meg - máig tisztázatlan okokból, de az akkori vegyszeres absinthe-hamisítvány a fő gyanúsított
- valami tapír a 70-es években azt találta írni a sajtóbanm, hogy a tujon hasonlít a THC-re (durva tévedés)
Egyébként áztattam magamnak itthon jó erőset klasszik recept alapján, semmi egetverő nem történt. Ja de, mégis: amíg hatnak a növények, nem igazán leszel részeg, akkor sem, ha sokat iszol (ezt a jelenlévő józanok is megerősítették). Ez az "abszint-bódulat", + egy kis hangulatjavulás. Mikor ez elmúlik, beüt a szesz;Đ
Szóval ez az én álláspontom, a gyakorlott abszintosoké, és a tudományé is. Az hisz a haluban, aki "a tévében hallotta".
kedves legelsö válaszadó....!
a tujontól lehet halluzni?
csak mert akkor kimegyek,és megkóstolom a tuját,de ugy tudtam ,hogy nagyon toxikus,és csak arra jó,hogy az embernek
fájjon a hasa meg pirosat pipiljen hááát akkor hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!