Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen ízű a whiskey? Édes,...

Milyen ízű a whiskey? Édes, savanyú, keserű? Akarok venni csak nem tudom hogy bejön e majd? És egy kicsit drága :S

Figyelt kérdés

2012. máj. 15. 21:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt egy 7 decis Eagle Rare whiskeym, ami nagyon finom, mert jó minőségű, igaz drága.
2014. júl. 22. 11:39
 22/25 anonim válasza:
Elég sok whiskyt és whiskeyt ittam már. Csak annyit mondhatok, hogy ízlések és pofonok. Ha fel kellene állítanom egy rangsort, nehéz dolgom lenne. Talán a Jameson az eddigi legjobb amit ittam. A Chivas is jó, szép és jó, de talán nem éri meg az árát. A Ballantines és a Johnnie Walker között nem érzek sok különbséget. Talán a Johnnie kicsit jobban marja az ember torkát, de egy kis jégkocka csodákra képes. Jack Daniels nem rossz de nem érzem jobbnak az előbb említett kettőnél, hát még a Jamesonnál. Kesernyés. Jim Beam egyedi az íze, de nem az én világom.
2015. márc. 18. 18:22
 23/25 anonim válasza:
0%
loool, mennyi fogyi... itt mindenki csak kommersz kategóriát sorolt fel... glenfiddich, laphroaig, crown royal - valahol itt kezdődik a whisky... én mondjuk single malt rajongó vagyok de az összeset szeretem, bourbonból pl a koval és a glenrothes az alja... az ilyen chivas, jim beam meg ilyesmi az nem nevezhető whiskynek, kóla nélkül szar :D , ellenben amiket felsoroltam azokba jeget sem tesz az ember...
2016. okt. 31. 01:08
 24/25 Phoney ***** válasza:
Vajon az mérvan, hogy amikor megjelenik egy ilyen „a whisky [valamelyik tízezer fölötti márka]-nál kezdődik”-féle „hozzáértő”, akkor mindig hozzányög valamit, amivel rommá égeti magát? Bourbönből a Glenrothes? Az már baromikomoly, ha neked egy skót whiskynél kezdődik a bourbon. Idemásoltad az első két olyan whiskyt, amit tízezer fölött találtál és bourbon volt a nevében?
2016. okt. 31. 14:06
 25/25 anonim válasza:
igen valóban összekevertem, az single malt, sztornó és bocs... ettől függetlenül a válaszom igazságtartalmának lényege nem változott
2017. jan. 6. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!