Gabona párlatot ihatnak-e lisztérzékenyek?
Figyelt kérdés
úgy hallottam, hogy a lepárlást követően már nincs glutén az italban ..ez igaz-e például vodkára whiskyre ? (a gluténmentes sört is a glutén eltávolításával készítik) .. a normális válaszokat előre is köszönöm2012. máj. 10. 17:46
1/2 Phoney válasza:
A lepárláson nyomokban sem jut át glutén, szóval ezek teljesen biztonságosak.
Nem csak az én véleményem:
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) .. ez remek, eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy lisztérzékenykén nem fogyaszthatok vodkát és whiskyt :)
2012. máj. 10. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!