Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen gyakran szoktatok berúgni?

Egy igazi troll kérdése:

Milyen gyakran szoktatok berúgni?

Figyelt kérdés
Heti 1? Havi 1? Heti 7?

2012. ápr. 25. 05:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Soha, mert az egyáltalán nem menő dolog, inkább szánalmas. Egyetlen egyszer voltam, amikor még "ismerkedtem" az alkohollal, azóta pontosan tudom, hol a határ, és sose lépem át.
2012. ápr. 25. 06:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmakkor,bulin, összejövetelen szoktam inni,de még sosem voltam berúgva.
2012. ápr. 25. 06:41
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

37/F vagyok, de még sosem voltam részeg. Még csak spicces sem.

Éves alkohol fogyasztásom nem éri el a 2 dl-t.

Ez most gáz?

2012. ápr. 25. 06:55
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

Régebben minden pénteken. Egy jó ideje viszont vissza fogtam, hónapok óta nem voltam berúgva.

Amúgy nem értem, miért tartjátok szánalmasnak. Ez egy kor után teljesen megszokott, na meg rengeteg jó emléket hagyott rám az az időszak, a barátaimmal közösen. Ha nem bírod a piát vagy nincs, aki kihívna, attól az még nem egy rakás szar dolog, amit feltétlen le kell nézni (ezzel nem cinkelni akarok, de sok esetben így van).

18/F

2012. ápr. 25. 07:03
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem szoktam.

18F

2012. ápr. 25. 08:08
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
évente kb 2-3 alkalommal... de nagyon utálom, ha eljutok a berúgás szintjére... nem éri meg az a kevéske euforikus állapot, az azt követő borzalmat...
2012. ápr. 25. 08:26
 7/15 anonim ***** válasza:

amikor jó buli van, ez kábé havonta 2 alkalmat jelent, de van hogy több, van hogy kevesebb.

23l

2012. ápr. 25. 10:10
 8/15 anonim ***** válasza:

úgy félévente max 1x, ha valakinek olyan szülinapja van, amúgy csak iddogálok.nekem is volt nyár, mikor 2 napra emlékeztem az egészből:D

de már megkomolyodtam, amúgy is lány vagyok, és ez igenis ciki.

2012. ápr. 25. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:
én is lány vagyok, nem érzem cikinek, pedig már nem vagyok tini.
2012. ápr. 25. 13:49
 10/15 anonim válasza:
21%

Szerintem ezt nem kell számolgatni! Aki ilyet csinál, az alkoholista! Ez csak úgy jön magától! Aki olyan választ adott, hogy még nem ivott, azok biztosan hazudnak, meg hogy nem jutottak el addig az állapotig, ez is kamu. Mert akkor ugye, nem is írtak volna ide semmit!

Jó társaságban előfordul az ilyen! Nem mindig lehet felismerni a mértéket. Nálam volt olyan, hogy 3 sör is megártott, máskor 5 liter se üt ki.

Szóval csak akkor, ha jó a társaság! Haverral darts-ozunk pl. Alkalmanként!

2012. ápr. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!