Mien gyakran rúgtok be?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 16:44
1/12 anonim válasza:
Hat! Mar regen volt ra pelda, par honapja :)
De nagyon esedekes lenne hetvegen h leigyam magam az asztal ala :) amugy nem vagyok alkesz, csak neha nem art kiereszteni a gozt, iszogatni,hajnalig bulizni, reggel hazaerni, egesz nap fekudni es jo filmeket nezni :) mert hetfotol ugyis kezdodik a napi 15 ora munka szoval ezert.
2/12 anonim válasza:
15 éves koromtől 21-ig ittam mint a gödény, a végén már heti 3-4 full k.o. volt, aztán benőtt a fejem lágya meg elkezdtem sportolni, úgyhogy már csak nagyon ritkán, 2-3 havonta fordul elő ilyesmi.
3/12 anonim válasza:
Nem nagyon járok bulikba, csak szolidan iszok, akkor is csak addig hogy nagyon jó kedvem legyen meg kicsit belegyek szédülve, még beszélni járni tudjak, szóval nem rugtam be még soha nem is kell...
4/12 anonim válasza:
Én vasárnap rúgtam ki a hámból:D Ma is hívtak, de még nem bírok az italra gondolni:D
7/12 anonim válasza:
Hát mi itt a koleszban kb. heti 2-3-szor sikeresen berúgunk.
8/12 A kérdező kommentje:
én 2 hónapja kezdtem el inni és minden hétvégén szinten vok :D
15/F
2010. ápr. 21. 11:54
9/12 anonim válasza:
Sajnos heti minimum 5 alkalom:S
19/ mérnökleány
10/12 anonim válasza:
hetente kétszer.általában péntek,és szombat esténként. :D
de néha iszogatunk hétköznap is viszont akkor csak keveset,és nem rúgunk be.15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!