Sunrise kérdése:
Milyen gyakran iszol 20% feletti alkoholos italt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 16:46
1/10 anonim válasza:
soha, de én 20 % alattit se iszok
2/10 anonim válasza:
naponta
(egészségmegőrzés: minden este 1 feles)
;-)
3/10 anonim válasza:
Soha, családi ünnepek alkalmával is legfeljebb egy pohár jóféle vörösbort, vagy aszut.
5/10 anonim válasza:
Minden nap rituálé szerűen egy kortyot; a mérce szerint 2 - 2,5 centet a keringésünk rendben tartása és a szivünk érdekében.
6/10 anonim válasza:
Havonta 1-2 alkalommal, bort kb. hetente szintén 1-2 alkalommal, de előfordul, hogy kimarad. 24/N
7/10 anonim válasza:
Mostanában minden pénteken ittam, de szerintem most úgy 2 hónapig teljesen hanyagolni fogom az erősebb piákat, mert pénteken kicsit túl sok volt a 70%-os abszintból.
8/10 anonim válasza:
minden szerdán, pénteken és szombaton. akkor ugyanis buli van. általában pálinkát, whiskyt és vodkát iszok, nem kis mennyiségben.
9/10 anonim válasza:
Kb. havonta egyszer, akkor sem nagy mennyiségben viszki,vodka vagy rum csúszik le. Inkább sörös meg boros vagyok.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom de én 2 naponta megiszom 4 felest egy héten
De ha ismerősömnél vagyok vagy egy bárban jég dubla whisky-vel vagy vörösbor(bikavér)
Meg pezsgő
ezek a legjobbak szerintem
(és nem vagyok alkoholista)Meg sör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!