Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hölgyek, milyen röviditalt...

Hölgyek, milyen röviditalt (koccintós italt) fogyasztotok szívesen?

Figyelt kérdés

Lesz a hó végén egy esemény torlódás, születésnapok, keresztelő, névnapok, és ezt így egyben tartjuk. Összejön s nagy család, egy éve nem volt így együtt mindenki, sőt akkor sokan el sem tudtak jönne, de most itt lesznek.

Mit fogyasztotok ilyenkor? Az egyik szervezője vagyok ennek az összcsaládi banzájnak és nem tudom mit vegyek a hölgyeknek, köztük a magam részére is koccintós italnak. Hubertus, jáger, unicum kizárva.

2012. ápr. 16. 09:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A fütyülős és a malibu kb egy ár, a baileys-en pedig csak gondolkodom.

Nem akarok csak 2-3 féle italt venni, egy-egy üveggel.

2012. ápr. 16. 15:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Garrone cherry, Baileys, csoki likőrök. Valamint a Fütyülős, ezt a pálinkát tudom meginni csak.

22/N

2012. ápr. 17. 09:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Angelli likőrök akcióban 1700ért vannak, isteni finomak, főleg az új fehér csokoládés :D
2012. ápr. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!