Hölgyek, milyen röviditalt (koccintós italt) fogyasztotok szívesen?
Lesz a hó végén egy esemény torlódás, születésnapok, keresztelő, névnapok, és ezt így egyben tartjuk. Összejön s nagy család, egy éve nem volt így együtt mindenki, sőt akkor sokan el sem tudtak jönne, de most itt lesznek.
Mit fogyasztotok ilyenkor? Az egyik szervezője vagyok ennek az összcsaládi banzájnak és nem tudom mit vegyek a hölgyeknek, köztük a magam részére is koccintós italnak. Hubertus, jáger, unicum kizárva.
Köszönöm, akkor lesz egy mézes málna vagy szamóca és valami likőr. Én nem igazán kedvelem a likőrt sem, mert nekem túl édes, mintha csokiszósz lenne alkohollal keverve.
De köszönöm.
irta,hoigy jager,unikum,hubertus kizárva,erre felsorolod...értelmes válaszoló...
egyébként kérdező: kérdezd meg a vendégeket,és igy biztos jókat veszel
Kérdeztem őket és azt volt a válasz, hogy mindegy csak ne tojásos és unicum. Ezért zártam ki az unikomat, a hubetus egyik gyógynövényére valószínűleg érzékeny vagyok, mert amint megiszom ki is jön, vagy hasmenés vagy róka formájában. A jagermeistert azért zártam ki, mert nem szeretem, és mivel nekik mindegy csak ne tojásos és ne unicum, akkor miért ne olyat vegyek amit én is szeretek?!
Veszek egy üveg malibut, egy üveg angelli-t vagy esetleg baileyst és egy fütyülős mézes szamócát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!