Ha naponta 0,5 liter pálinkát megiszok, lehet bajom?
Naponta 0,5L HÁZIpálinkát fogyasztok. Nem véletlen emeltem ki, hogy házi, mert az egészségesebb, nem ilyen kommersz vackok. Hallottam is az öregektől, hogy a napi feles pálinka jót tesz a szívnek és az egészségnek. Ezt mennyiséget persze több részletben iszom. (Tudom, a legjobb lenne egyben lehúzni reggel, mint a paraszt bácsik, de nekem azért ez még kicsit sok)
A lényeg, lehet-e tőle bajom?!
3 feles reggel, délben este? Szerintem még ihatnál tízóraira, 11, 13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23, órakor is.
27 évesen nem tesznek fel ilyen kérdést. Mennyi idős vagy valójában? Tízen... .
hát ez vicc nap fél liter az több mint 0.6 ezrelék felett van haver ne etess már mielőtt felteszel egy ilyen hülye kérdést legalább nézz utána hogy van e reális alapja keress egy alkohol kalkulátort és nevess a hülyeségeden :)
rég halálos ez az adag
ui: ha a túlvilágról írsz akkor szerintem megkaptad a választ
Mazsola88:
Már hogy a viharba ne volna reális alapja. Egész nap bőven meg lehet ennyit inni. A 20. század eleji szesztilalmakat pont azért hozták, mert az átlag munkás minden nap bezúzott 6–9 deci töményet. Valójában még az abszintot is ezért tiltották be (egyéb kifogással persze).
napi fél lityi ?
ezt nem gondolod komolyan igaz ?
áááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!