Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha naponta 0,5 liter pálinkát...

Ha naponta 0,5 liter pálinkát megiszok, lehet bajom?

Figyelt kérdés

Naponta 0,5L HÁZIpálinkát fogyasztok. Nem véletlen emeltem ki, hogy házi, mert az egészségesebb, nem ilyen kommersz vackok. Hallottam is az öregektől, hogy a napi feles pálinka jót tesz a szívnek és az egészségnek. Ezt mennyiséget persze több részletben iszom. (Tudom, a legjobb lenne egyben lehúzni reggel, mint a paraszt bácsik, de nekem azért ez még kicsit sok)

A lényeg, lehet-e tőle bajom?!

2012. ápr. 13. 04:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Hosszú távon a májad kikészülhet a sok pálinkától! :)
2012. máj. 25. 18:44
 32/43 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondolsz az idős bácsiknak ki finanszírozza azt az évi majdnem 200l pálinkát?
2012. jún. 23. 14:22
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális. Nem tudom milyen a házi, felénk 30-50 fokig főzik. 50°-osból ha meginnál fél litert, számold ki, hogy milyen hatással lenne rád. Se nem látnál, se nem hallanál. A válasz nem, nem lehet. Mert már van. Az agyad már teljesen leépült, mutatja a kérdés is. A véralkohol szinted még napok múlva is mérhető lenne. Ha te tényleg egy feles után autóba ülsz, akkor megérdemelnéd, hogy hajts az árokba, amire kapnál egy 500.000 büntit. Utána majd meglátnánk mennyire lenne kedved. Belegondoltál már, hogy ha elbóbiskolsz tőle vezetés közbe, családok életét teheted tönkre? Vagy a tiedet? Mert nem tudod ki hal meg. Akkor te minden nap életveszélyben vagy. Így is, mert a szív sem alkoholszivattyú, az is bemondhatja az unalmast, a tüdő se arra termett, hogy az a rengeteg alkohol áramoljon rajta, nem beszélve a máj, vese különösen érzékeny az alkoholra. Ha kamu a kérdés, akkor anyukáddal szórakozz, ne velünk, ha komoly, akkor keress fel minél előbb egy pszichológust, egy toxikológust, egy öreg parasztbácsit. Majd ők helyreraknak.
2012. jún. 23. 23:56
 34/43 anonim ***** válasza:
Fél liter pálinka nem hat ki a vezetési képességedre... lolz. Milyen vállalkozás az, ahol ilyet lehet tenni, te vagy a korcsmáros? Amúgy a proszektúrán kiderül, hatott-e rád...
2012. jún. 24. 11:31
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

3 feles reggel, délben este? Szerintem még ihatnál tízóraira, 11, 13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23, órakor is.

27 évesen nem tesznek fel ilyen kérdést. Mennyi idős vagy valójában? Tízen... .

2012. jún. 24. 11:34
 36/43 Mazsola88 válasza:
0%

hát ez vicc nap fél liter az több mint 0.6 ezrelék felett van haver ne etess már mielőtt felteszel egy ilyen hülye kérdést legalább nézz utána hogy van e reális alapja keress egy alkohol kalkulátort és nevess a hülyeségeden :)

rég halálos ez az adag

ui: ha a túlvilágról írsz akkor szerintem megkaptad a választ

2012. szept. 25. 09:50
 37/43 anonim ***** válasza:
Kamu a kérdés...
2012. szept. 25. 10:35
 38/43 Phoney ***** válasza:

Mazsola88:

Már hogy a viharba ne volna reális alapja. Egész nap bőven meg lehet ennyit inni. A 20. század eleji szesztilalmakat pont azért hozták, mert az átlag munkás minden nap bezúzott 6–9 deci töményet. Valójában még az abszintot is ezért tiltották be (egyéb kifogással persze).

2012. szept. 25. 10:49
 39/43 anonim válasza:
0%
KAAAAAMU KAAMU
2013. febr. 4. 21:13
 40/43 anonim ***** válasza:

napi fél lityi ?

ezt nem gondolod komolyan igaz ?

áááááá

2013. ápr. 10. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!