Ha naponta 0,5 liter pálinkát megiszok, lehet bajom?
Naponta 0,5L HÁZIpálinkát fogyasztok. Nem véletlen emeltem ki, hogy házi, mert az egészségesebb, nem ilyen kommersz vackok. Hallottam is az öregektől, hogy a napi feles pálinka jót tesz a szívnek és az egészségnek. Ezt mennyiséget persze több részletben iszom. (Tudom, a legjobb lenne egyben lehúzni reggel, mint a paraszt bácsik, de nekem azért ez még kicsit sok)
A lényeg, lehet-e tőle bajom?!
Hát egy feles, az nálam fél litert jelent. Napi egy feles.
Na mindegy, felesleges a vita.
Nyugi nem lehet bajod!
Napi egy feles egészéges!!!
Hát gí dél utánra feldobtad a kedvem :D
ekkora ballfasz nem lehetsz xD
ha ez mind igaz lenne, 27 éves korod létére legyen már eszed xD fél liter pálinka? Most nem akarom a nagy szakértőt játszani, de most őszintén? Ha reálisan végig gondolod, fél litertől simán detoxba is kerülhetsz, persze ha hozá szoksz, lehet túl éled, de nem lehetett kellemes. Eleinte nem volt fura, hogy ez annyira nem jó?
Mondom, eleinte bebasztam a fél litertől. De gondoltam, hogyha az öreg paraszt bácsik bírják, én is bírni fogom. Így is lett.
De mostmár csak napi 3 felest iszom, viszem le a mennyiséget. Reggel-délben-este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!