Nagyon másnapos vagyok! Hánytam tegnap kétszer, úgy tudom, hogy ha vizet iszunk az jó, de nem fogok újra hányni? Mert nagyon remeg a gyomrom és még szédülök is, mitcsináljak?
Kortyonként idd a vizet, ne egyszerre. Ha mégis kijönne, akkor minden 10-15 percben egy teáskanállal.
Egyébként ügyes vagy!
Langyos, gyengén citromos tea.
Utána pár falat üres kenyér, vagy kétszersült, pirítós. Semmi más!
Citromos víz is segít, valamint nekem a forró víz nyugtatja az émelygő gyomrom, a hideg csak még inkább megkavarja.
Esetleg próbálj pihenni - nem fekve -, elaludni, hátha kialszod.
Sok sikert!
Ha bírsz, egyél olyat, aminek a látványától nem fordul fel a gyomrod.
Igyál sok-sok vizet, és várd a délutánt.
Egy pohár citromos limonádé, egy kanál cukor, banán, egy kis szódabikarbonátos víz, savanyú káposzta leve, kovászos uborka, kefír is nagyon jó ilyenkor.
Jól jöhet egy nagyobb adag C vitamin is, ami segít a májnak a lebontásban
Ha van otthon, készíthetsz citromfűből, vagy csipkebogyóból, vagy gyömbérből teát. Abból igyál több pohárral, és kortyonként.
Utolsó voltam.
narancslé+háztartási keksz. az én gyomrom ilyenkor csak ezt birja, de ez csodákat müvel. ha lehet 100%os narancslé legyen.
egyébként meg zuhanyozz le, moss hajat öltözz át. ez mind sokat segit. ja és c vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!