Egy nagyobb pohár sör után miért szédülök?
Figyelt kérdés
Főleg ha hirtelen mozdulatokat teszek, amugy teljes tudatallapotban vagyok, ugyhogy nem mondanam, hogy "jol berugtam", plane nem sörtöl.2009. nov. 8. 12:33
1/8 anonim válasza:
Én is jól megérzem az egy üveg sört, nem találok ebben semmi furcsát. A második üveg után már igen nagy hajlamom van hülyeségeket beszélni.:)
2/8 anonim válasza:
Azért mert szerintem még nem vagy hozzászokva az alkoholhoz vagy nem vagy csak ritkán iszol.Én is így voltam fiatalkoromba most meg már 10 sör után kezdek érezni valamit.:)
4/8 A kérdező kommentje:
De erre mi a magyarázat? még 1 pohár és lerészegedsz?
2009. nov. 8. 19:01
5/8 anonim válasza:
mert az a nagy pohár sör 8 literes
-------.....--------
6/8 anonim válasza:
A).
Mert a szénsav miatt kb 10x gyorsabban szívódik fel az az 5% alkohol is ami ilyenkor akár 50% nak is hathat.
B).
Xar a vérnyomásod...
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak ritkán iszol és nem vagy hozzászokva. Eleinte én is így voltam vele, de azóta jó pár év eltelt és hozzászokott a szervezetem ;) (nem vagyok alkoholista, csak gyakrabban iszom sört mint anno)
8/8 anonim válasza:
00:50 Akkor ha egy szódáspatront nyomok a számba, és megiszom egy felest, az 500% alkoholtartalommal fog bírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!