Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy nagyobb pohár sör után...

Egy nagyobb pohár sör után miért szédülök?

Figyelt kérdés
Főleg ha hirtelen mozdulatokat teszek, amugy teljes tudatallapotban vagyok, ugyhogy nem mondanam, hogy "jol berugtam", plane nem sörtöl.
2009. nov. 8. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is jól megérzem az egy üveg sört, nem találok ebben semmi furcsát. A második üveg után már igen nagy hajlamom van hülyeségeket beszélni.:)
2009. nov. 8. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért mert szerintem még nem vagy hozzászokva az alkoholhoz vagy nem vagy csak ritkán iszol.Én is így voltam fiatalkoromba most meg már 10 sör után kezdek érezni valamit.:)
2009. nov. 8. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok!
2009. nov. 8. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:
De erre mi a magyarázat? még 1 pohár és lerészegedsz?
2009. nov. 8. 19:01
 5/8 anonim válasza:

mert az a nagy pohár sör 8 literes

-------.....--------

2009. nov. 9. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

A).

Mert a szénsav miatt kb 10x gyorsabban szívódik fel az az 5% alkohol is ami ilyenkor akár 50% nak is hathat.

B).

Xar a vérnyomásod...

2009. nov. 12. 00:50
 7/8 anonim válasza:
Szerintem csak ritkán iszol és nem vagy hozzászokva. Eleinte én is így voltam vele, de azóta jó pár év eltelt és hozzászokott a szervezetem ;) (nem vagyok alkoholista, csak gyakrabban iszom sört mint anno)
2009. nov. 13. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
00:50 Akkor ha egy szódáspatront nyomok a számba, és megiszom egy felest, az 500% alkoholtartalommal fog bírni?
2010. ápr. 18. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!