Elszívtam egy cigit, nagyon szédülök, mitcsináljak?
Figyelt kérdés
nagyon rosszul vagyok! mi történt mit csináljak? szűrő nélkül :\2011. ápr. 12. 15:33
1/14 anonim válasza:
Most szenvedj egy kicsit, és legközelebb ne szívj cigit.
3/14 anonim válasza:
menj ki levegőzni, hogy több oxigénhez juss. azért szédülsz, mert a cigiben sok szén-monoxid van, amit a vér hemoglobinja sokkal könnyebben megköt, mint az oxigént, és így kevés O2 jut az agyadba. idővel elmúlik.
4/14 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy a szervezetedre erősebben hat ezért rosszul leszel nem vagy aztmás?
soha többé ne cigizz!
5/14 anonim válasza:
forogj ellentétes irányba, az majd negálja.
6/14 anonim válasza:
talán nem füveset kellett volna szívni..
7/14 A kérdező kommentje:
nem füves volt. első szívás után szédültem,de folytattam.. mi lesz? már nem szédülökannyira de nagyonrossz és hányingerem van.
nemvagyok asztmás
2011. ápr. 12. 15:50
9/14 anonim válasza:
bizony.
életed első cigije volt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!