Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Volt már aki annyira rosszul...

Volt már aki annyira rosszul volt piálás után, hogy megfogadta, hogy többé nem iszik?

Figyelt kérdés

Mert én most azt mondom, hogy soha többet alkoholra nem nézek! Haverokkal úgy berúgtam, hogy másnap órákig csak a wc-t bámultam, hogy mikor hányok... És ha már csak az alkoholra gondolok, kiráz a hideg, és rosszul leszek.

Volt más is így?

2012. márc. 18. 12:45
1 2
 11/15 oyeacch ***** válasza:
A soha többet nem iszom-ot fejezd be mert hülyeségeket nem beszélünk. Két hét-egy hónap és már megint vedelni fogsz akarni.
2012. jún. 14. 14:36
 12/15 anonim válasza:
Voltam mar nagyon nagyon rosszul de csak azt fogattam meg h abbol a piabol tobbet nem iszom es nem is iszom azota Rumot :D :D 23 F
2012. jún. 14. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem még olyan nem volt, hogy kijelentettem többé nem iszok. De egy 3 napos sátorozás után mikor szinte két napig részeg voltam a harmadik napon már nem tudtam inni alkoholt, csak sört:D
2012. júl. 25. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:

én speciel mindennap.

de nem szoktam annyira berúgni, hogy hányjak, csak néha nehézkés hazajönni.

2012. júl. 25. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam nagyon szarul,ez nem sima másnaposság volt,hanem egyenesen halálfélelmem volt,hogy meghalok,nem mertem megmozdulni,az idegeim tropára mentek.Na akkor nem mertem inni 3évig:)De aztán megint jól belehúztam..
2012. júl. 26. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!