Páromnak akarok frissítőt (koktélt) hosszú utazás után, az alábbiakból mi hozható ki?
Holnap érkezik, előtte nem nagyon tudok vásárolni, kicsúsztam az időből.
Van itthon: ananászlé, lime, citrom, narancs, illetve: Malibu és whisky. A közeli boltban tudok venni még triple sec-et például, de ez egy falu, kis választékkal.
Más kérdés: egy férfinak nem túl nőies ízvilágú olyan koktél, amiben Malibu + ananászlé van?
Köszönöm a segítséget előre is!
Ő nagyon díjazná. Viszont mára lehet, hogy csak whisky lenne jéggel, jegeskávéval, tejszínhabbal-fahéjjal. Fogalmam sincs, mennyire passzolnak ezek össze.
Malibuhoz milyen gyümölcslevek illenek egyébként? Még nem ittam soha :D
A Malibuhoz egyértelműen az ananászlé illik, ha még teszel bele jeget is, akkor sztem ez jó lesz. Ha a whisky jobb lenne akkor adok pár koktéltippet:
- Tiger Juice. Eszembe jutott, számodra ez lehet a tökéletes koktél! Hv: jégkocka, whisky, narancslé, citromlé. Mondom az arányokat: 1,5 rész whisky, 1 rész narancslé, 0,5 rész citromlé. Sztem ez tökéletes, hajrá!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!