Tuti másnaposság-űző tippek?
Nem fogod elhinni, de kutyaharapást szőrivel.
Igyál egy sört (esetleg bort), tényleg bejön. Csak elkezdeni nehéz, mert most a pia gondolatától is rosszul vagy. De az első kb. 1 deci után fog menni.
1. prevenció (ahogy az előttem írták)
2. sok %-os rosttartalmú őszibaracklé
én mikor hazateleportálok reggel totál kiütve eszek vmit, mindegy mit csak kis kaja legyen meg rostot és alszok. mikor felkelek akkor négykézláb ki a konyhába és összeütök 4-5 tükörtojást kenyérrel, savanyú ubival, rostossal mert van mikor a vizet se bírom meginni, de van mikor tejet iszok mellé:) meg mellé eszek mindig vmi frisset zöldséget pl pár paradicsom, hagyma, paprika.
nekem ez be szokott jönni, ez helyre dobja a gyomrom aztán megfogadom h nem iszok soha többé, aztán elmegyek a boltba és veszek még pár doboz rostost h a következő 7végére is tuti legyen. :)
meg nemárt ha piálás közben bekapsz pár falatot, nekem kesztyűtartóban mindig van pár békönös kifli, meg ha elmegyek inni akk aznap este 2-3 hambi is elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!